Navigeer door kerst

Er op uit

Er op uit
Kerst in Berlijn
Kerst in Londen
Kerst in Amsterdam

Kerst  2015

Kerstmis is de tijd van het jaar dat we samenkomen en gezelligheid met elkaar delen.  Samen met elkaar onder de kerstboom. Op Fedia vind je volop inspiratie om de kerstdagen door te brengen.

Wie kerst zegt, zegt natuurlijk ook lekker eten. Fedia heeft dan ook een uitgebreide rubriek ‘koken met Kerst’. Leuke ideeën voor het kerstmaal, voor als u wilt gourmetten of als u wilt koken met of voor kinderen.

Wil je er op uit. In Nederland, maar ook vlak over de grens in België en Duitsland vind je volop kerstmarkten. Ook grote steden als Londen, Berlijn en Parijs zijn helemaal in kerstsfeer. Misschien is juist de kerst wel dé periode om deze steden te bezoeken en te gaan kerstshoppen.

Er op uit met Kerst

In vele steden hangt de sfeer van kerst. Lekker kerstshoppen in Londen of smikkelen van sachertorte in Wenen? Boek een leuk hotel en maak deze kerst tot een kerst om nooit te vergeten.

Ga er op uit

Kerstmarkten

Zoek de gezelligheid op. Vele steden in binnen- en buitenland organiseren kerstmarkten. Zoek naar leuke koopjes, drink glühwein of bind je schaatsen onder op het schaatsbaantje. Gezelligheid gegarandeerd.

Bekijk de kerstmarkten

Koken met Kerst

Wat staat er dit jaar op  het menu? Ga je samen met de ‘family’ of vrienden lekker te koken? Wordt het een gourmetschotel of een uitgebreid 5 gangen diner. Lees verder!

Bekijk de tips