Wilt u zeker zijn van een bijzondere, witte kerst? Geniet van een heerlijke wintersportvakantie tijdens de feestdagen. Geschikt voor het hele gezin.

Wintersport in diverse landen

Wintersport bestaat in een tal aan verschillende landen. Zo kunt u gaan voor Zweden, Zwitserland of Tsjechië, maar denk ook aan landen als Duitsland en Frankrijk. Er is een breed aanbod aan knusse en gemoedelijke hotels, waar u terecht kunt met het hele gezin: jogn en oud, groot en klein. Ga voor een hotel met speciale activiteiten voor kinderen of een verblijf waar de focus ligt op skigebieden, speciaal voor beginners. Ook zijn er specifieke ski gebieden waar u verblijd kunt worden met een bezoekje van de kerstman!

Sneeuwwitte warme kerstweken

Met wintersport tijdens de kerst is niet alleen actief en gezellig, maar ook zeer ontspannend. In de kerstvakantie ben je verzekerd van een sneeuwwitte kerstmis: het ultieme kerstbeeld. In het wintersport gebied hoeft u niet bang te zijn dat de kinderen zich zullen vervelen. Overdag kunnen de kids lekker skiën of snowboarden, onder begeleiding van een leraar speciaal voor de kindergroep. ‘s Avonds kunt u gezellig met de hele familie rond de open haard en een prachtig versierde kerstboom zitten onder het genot van een goed glas wijn of een warme chocolademelk. Gezelliger kan niet.

Sneeuw: ultiem plezier

In Nederland zijn we helaas niet altijd verzekerd van een witte kerst. Wilt u toch zeker zijn van een flinke pak sneeuw tijdens de feestdagen? Dan is wintersport de ideale oplossing. De kans op een paar meter hoge sneeuwlaag is uiteraard zeer groot binnen specifieke wintersportgebieden. En hoe komt u beter in de kerstsfeer dan met een wit bekleed landschap? Sneeuwpoppen maken, sneeuwbalgevechten, snowboarden en skiën… het kan allemaal tijdens een wintersportvakantie met de kerst.

Kindvriendelijk warme weken

Veel kindvriendelijke reisaanbieders beschikken over de mogelijkheid tot het genieten van een bezoek van de kerstman. Ook treft u in bepaalde ski gebieden een waar kerstdorp: de woonplaats van de kerstman! Of u nou met de hele familie of met goede vrienden op wintersport gaat: tijdens de kerst zit u helemaal goed en ervaart u gegarandeerd een onvergetelijke kerst. Met zijn allen op lange latten of gezellig bijeen in de après skihut: samen genieten jullie van de ‘warmste’ weken van het jaar. Maak van deze kerst een ongekend succes en ga voor wintersport in een prachtig land.