Kerstmarkt Oberhausen

Gezellige kerstsfeer, muziek, lekker eten en drinken en een zee van lichtjes. Dat vindt u allemaal op de bekende kerstmarkten van Oberhausen. Er zijn twee locaties in Oberhausen met een sfeervolle kerstmarkt.

Kerstmarkt in CentrO
De grootste en bekendste kerstmarkt van Oberhausen is die bij het overdekte winkelcentrum CentrO. En ook binnen dat winkelcentrum zijn er maar liefst drie kerstmarkten waaruit u kunt kiezen. Gaat u naar de Bergkerstmarkt, Santa’s Village, of toch liever met de kinderen naar de Kaboutermarkt?

Bergkerstmarkt in Alpensfeer
Wanneer u naar de Bergkerstmarkt gaat, komt u terecht in een prachtig Alpenlandschap vol sneeuw en gezelligheid. Deze markt bestaat uit vele Alpenhutten, waar allerlei lekkernijen en kerstproducten uit de Alpen verkrijgbaar zijn. Maak een ritje op de rodelbahn of zoef met een slee naar beneden van de heuvels. Na al deze inspanning is er natuurlijk de après-ski.

Santa’s Village
Maar ook in Santa’s Village is van alles te beleven. Wandel op uw gemak langs de meer dan 50 kerstkraampjes met onder andere handgemaakte producten en speelgoed. Hier vindt u vast een mooi en bijzonder kerstcadeautje voor vrienden en familie. De lekkere trek kan worden gestild met lekkernijen als poffertjes en pannenkoeken, die op deze kerstmarkt volop verkrijgbaar zijn.

Voor de kleintjes: de Kaboutermarkt
De kleinste bezoekers van de kerstmarkt in Oberhausen kunnen zich vermaken op de Kaboutermarkt. De kinderen komen terecht in een sprookjesland, waar ze kunnen genieten van attracties als een treintje, een sprekende sprookjesboom en een draaimolen.

Kerstmarkt in de Altstadt
Wie houdt van klein maar fijn, moet zeker een kijkje nemen bij de kerstmarkt in de binnenstad van Oberhausen. Deze knusse kerstmarkt wordt gehouden tussen de oude panden van de binnenstad, en dat geeft deze markt een idyllisch karakter. Geniet van oude ambachten, mooie kerstproducten, romantische muziek en lekkere versnaperingen.