Kerstmarkt Den Bosch

Wilt u genieten van een inspirerende, bijzondere en gezellige kerstmarkt in eigen land? Ga voor de kerstmarkt in de Brabanthallen van den Bosch. Tijdens deze kerstmarkt geniet u van typische Bossche gezelligheid. Deze markt staat helemaal in tekne van creativiteit, nostalgie en uiteraard de speciale heerlijke kerstsfeer. De kerstlichtjes in de bomen zijn van veraf te zien en geven u meteen dat ultieme kerstgevoel.

Kerstmarkt
Tijdens de kerstmarkt in den Bosch is voor ieder wat te beleven. De markt bestaat uit een tal aan mooi versierde kraampjes met diverse lekkernijen en goederen. Creativiteit en originaliteit staan voorop. Urenlang kunt u, samen met uw partner, familie of vrienden, over de markt slenteren onder het genot van een warm drankje en een lekker hapje. Daarnaast kunt u ook deelnemen aan diverse leuke workshops. Ook vind je op de Bossche kerstmarkt kraampjes ingericht voor demonstraties en lifestyle. En wat dacht u van het bekende ‘oma’s kooktheater’? Een nostalgische, onvergetelijke ervaring van eigen bodem. Laat u verrassen en doe inspiratie en blijdschap op tijdens de leukste kerstmarkt van Nederland: in den Bosch!

Café’s en restaurants
Tijdens de kerst zijn veel café’s en restaurants in den Bosch geopend. Geniet van een heerlijk diner, een drankje of een afzakkertje aan de bar. Er bestaan diverse restaurants, voor u en uw partner of vrienden, maar ook speciaal geschikt voor kinderen en het hele gezin. De café’s en restaurants worden tijdens de kerst uiteraard speciaal aangekleed voor het creëren van die typische Bossche kerstsfeer.

Schaatsen
Voor de kinderen is de Bossche kerstmarkt minstens zo leuk. Er bestaat een ijsbaan waar de kinderen ongeremd kunnen genieten van een schaatspartij. Hierna kunnen zij smullen van de speciale Koek & Zopie kraam, welke te vinden is naast de ijsbaan. Ook zijn er vele leuke workshops, speciaal opgezet voor de kids. Voor een schitterend kerstfeest ga je met het hele gezin naar de kerstmarkt van den Bosch.