Zeker voor kinderen is kerst in Disneyland een droom die uitkomt. Waarom zou u tijdens de kerstdagen in Nederland blijven, terwijl u samen met uw partner of gezin een magische kerst door kunt brengen in Disneyland?

Disneyland
Disney staat garant voor sprookjes en dat komt tot uitdrukking in het hele park. Ingedeeld in diverse werelden vallen bezoekers van de ene verbazing in de andere en kunnen zij uiteenlopende attracties bezoeken. De parken van Disney doen er alles aan om bezoekers het naar de zin te maken en dat betekend ook dat niet alleen het park en de attracties aantrekkelijk moeten zijn, maar ook passend bij een bepaalde hoogtijdag of seizoen. Zo kent elk seizoen een aangepast programma en worden op speciale dagen extra shows en parades georganiseerd. Een van deze hoogtepunten in Disneyland zijn de Kerstdagen.

Disneyland tijdens de Kerstdagen
Disneyland Parijs wordt reeds twee maanden van tevoren langzaam aan veranderd in een pretpark in winterse kerstsferen. Dat betekend dat u al vanaf november kunt genieten van de speciale kerstsfeer in Disneyland. Het gehele park wordt voorzien van duizenden lichtjes die de magie van Disneyland versterken, zeker tijdens de donkere en koude wintermaanden. Niet alleen het attractiepark, maar ook de Walt Disney filmstudio’s en Disney Village worden in kerstsferen gebracht.

Speciale shows, parades die het thema winter en kerst nog eens benadrukken en waarbij bezoekers hun ogen uit kijken, in Disneyland vindt u het allemaal tijdens de Kerstdagen. Een grote kerstboom hoort traditioneel bij de kerst en ook deze is in het pretpark te vinden. De kerstboom staat centraal in Mainstreet, waar deze een ware blikvanger is. En in het park is een witte kerst gegarandeerd, dankzij de in de Mainstreet neerdwarrelende sneeuwvlokken.

Ook het kasteel van Doornroosje wordt elk jaar opnieuw tijdens de wintermaanden omgetoverd in een nog mooier en sfeervoller kasteel met prachtige lampjes en versieringen. Daarnaast zijn alle Disneyfiguren die op het park te vinden zijn ook helemaal in kerstkleren uitgedost.

Kerstman in Disneyland
Natuurlijk brengt de Kerstman ook een bezoek aan Disneyland. Want wat is kerst zonder Kerstman? Mickey Mouse persoonlijk verwelkomd de Kerstman die vervolgens deelneemt aan de dagelijkse parade. Kinderen mogen een briefje achterlaten voor de Kerstman met daarop hun wensen en wellicht krijgen ze zelfs antwoord! Een kijkje nemen in de Santa Claus Village, elfjes ontmoeten en de werkplek van de Kerstman zien, het kan allemaal als u kerst in Disneyland viert!