Kerstmarkt Keulen

Bent u op zoek naar een gezellige kerstmarkt die net even wat anders is dan gewoonlijk? Ontdek de kerstmarkten in de prachtige stad Keulen. Deze Duitse hoofdstad wordt tijdens de kerstdagen omgetoverd tot een waar feest, ook voor het oog! De stad Keulen kent 7 grote kerstmarkten, waarvan er 5 in het centrum liggen. Buiten de binnenstad vindt u nog 2 minstens zo leuke markten.

Kerstmarkt bij de dom
Wanneer u met kerst in Keulen verblijft, moet u beslist een kijkje nemen bij de kerstmarkt bij de Dom. Dit is verreweg de meest romantische en indrukwekkende kerstmarkt in Keulen. De markt bestaat uit 160 prachtig opgedoste kraampjes, speciaal ingericht voor de kerstdagen. Een geweldig gezicht. Daarnaast bent u verzekerd van uren shop- en kijkplezier. Alleen, met uw partner, vrienden of het gezin: deze markt biedt voor ieder wat wils.

En veel meer kerstmarkten
Andere kerstmarkten in het centrum van Keulen zijn de Neumarkt, Rudolfplatz, de Avenue kerstmarkt en de Alter Markt. Op de Rudolfplatz vindt u een sprookjesachtige markt: een magisch gezicht. Ook kunt u hier genieten van verschillende kerstshows. Gaan de kids mee? De Neumarkt is zeer aan te raden. Deze markt biedt niet alleen oneindig veel kraampjes, maar ook een zeer grote schaatspiste. Daarnaast kent de Neumarkt ook zeer veel lekkere Duitse biertenten. Gegarandeerd een geslaagde dag. Wanneer u op zoek bent naar een iets minder drukke markt, maar met minstens zoveel gezelligheid, kunt u wellicht gaan voor de Alter Markt. Ook hier vindt u een leuke schaatspiste.

Kerstsfeer buiten het centrum
Liever een markt buiten het centrum? Doe een bezoekje aan de Stadtgarden markt. Ook hier vindt u prachtige kraampjes met mooie kerstdecoraties en een tal aan lekkernijen. Onder genot van een hapje en een drankje kunt u uw ogen uitkijken. Een andere aantrekkelijke markt buiten de centrumring is de markt aan de Rijn: de Weihnachtsmarkt am Wasser. Zeer geliefd en zeker de moeite waard.